Διηγηματα & ποιηματα

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΚΕΨΗ

Previous Article
ΑΝΟΙΓΩ ΔΡΟΜΟ
Comments (0)
  1. Βικέντιος says:

    Μελαγχολικότατο αλλά εξαιρετικότατο!Σαν να ήμουν μπροστά σε αυτή την ιστορία αισθάνθηκα!

  2. Γιαννούλης Δημήτρης says:

    ευαίσθητο και άγριο μαζί, με Μπωντλαιρικές αντιθέσεις, δικαίωμα-ξεγύμνωμα, ενσταντανε-ξύπνημα, λήθαργος-πυροτέχνημα και αφήνοντας στο τέλος μια μεγάλη ελπίδα….αφου και οι δυο ακολουθουν αντίθετη φορά στον ιδιο κύκλο (της ζωης μάλλον) άρα κάπου ξανασυναντιούνται. Το βρίσκω άκρως ερωτικο και βαθύ και καθόλου μελαγχολικό αλλά ελπιδοφόρο επειδή δε περιγράφει καμία εικόνα αλλά μόνο συναισθήματα.

  3. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΟΓΙΟΣ says:

    ενα κειμενο με νοημα και περιεχομενο.οτι και να πει κανεις ειναι λιγο.πολυ συγκινητικο και τα λογια αυτα αγγζουν την ψυχή μας.

  4. μαρυ says:

    Νομίζω οτι το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό των καλών ποιημάτων είναι η ειλικρίνεια και η αμεσότητα. Θα μπορούσαμε να το αναλύσουμε πολύ παραπάνω ίσως αλλά νομίζω ότι σε ένα τόσο όμορφο ποιήμα δεν αξίζουν μακροσκελή σχόλια.

  5. Ελευθερία says:

    Καταπληκτικο ποιήμα, μπραβο Νικολινα!!

  6. Ανώνυμος says:

    Λόγια βγαλμένα από τη ψυχή!μπράβο σου!

  7. Ευδοκία says:

    Τέλειο νικολινα! Σαγαπω πολύ!

  8. Anna K says:

    υπέροχο ποίημα! άψογη έκφραση των συναισθημάτων που αγγίζει όλες τις ερωτευμένες (και μη) ψυχές!

  9. calliopi kapousizi says:

    Αγγιζει την καρδια μου καθε φορα που το διαβαζω, εξαιρετικο. Τα συγχαρητηρια μου αναμενω και το βιβλιο.

  10. Stratos Kalouptsis says:

    Όμορφο ποίημα, σε εικόνες, συναισθήματα αλλά και τεχνική. Τα συγχαρητήριά μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.